Hold din eksamenslæsning i luksusomgivelser

Det er tid igen. Du er færdig med timerne og skal til at læse op til dine eksaminer. Det er hårdt arbejde. Det kræver en masse koncentration og tid. Men hvorfor ikke gøre det lidt anderledes denne gang? Hvorfor ikke rykke din eksamenslæsning til luksusomgivelser?

Du kan bestille en all inclusive afbudsrejse og læse til eksamen i nogle lækre omgivelser. Du vil føle dig godt tilpas, og du skal ikke tænke på noget andet!

Kom væk

At komme væk hjemmefra kan være en god idé. Når du skal læse til eksamen, skal du koncentrere dig. Derhjemme er der mange ting, der kan forstyrre dig. Alle dine ting ligger og skriger på opmærksomhed. Opvasken står også og råber ad dig. Og der kunne også godt lige blive støvsuget, og så kommer en ven på besøg.

Det kan være godt for din eksamenslæsning at komme væk hjemmefra. Du forlader alle de normale opgaver og forebygger en lang række mulige forstyrrelser. Det vil give dig mere tid og overskud til at få læst.

Nyd læsningen i luksus

Hvis du godt kan se fordelene i at komme væk hjemmefra, hvorfor så ikke gøre det på en lækker måde? Hvorfor ikke holde din eksamenslæsning i luksusomgivelser med en all inclusive rejse? Det vil da bare være dejligt.

I luksusomgivelser kan du sidde behageligt og næsten nyde din eksamenslæsning. Det vil føles nemmere, fordi du befinder dig i nogle lækre omgivelser. Det kan også være, at det øger din motivation lidt.

Sæt mål

Har du svært ved at få læst, så sæt dig nogle mål, og beløn dig selv for et godt stykke arbejde. Sæt dig for, hvad du vil nå inden middag. Så kan du spise en god frokost og belønne dig selv med en dukkert i poolen. Sæt så et nyt mål, du skal nå inden aftensmaden. Så kan du spise god mad igen og belønne dig selv igen.

Befinder du dig i luksusomgivelser, så vil de måske lokke lidt. Det kan du udnytte i din læsning. Hvis du sætter dig nogle mål, så har du motivationen til at opnå dem. Med lidt god planlægning vil du nå det hele igennem et mål ad gangen. Og du kan udnytte dine luksusomgivelser til at give dig motivation og lækre belønninger.

Det behøver ikke være en kamp

For mange er eksamenstiden en lang kamp. Eksamenslæsningen er hårdt og eksaminerne er endnu hårdere. Sådan behøver det ikke være. Du kan læse dit pensum igennem i luksus og blive så godt forberedt til dine eksaminer, så de vil føles som en leg.

En grundig eksamenslæsning, der gør dig godt forberedt, kræver planlægning. Så start med at planlægge. Det kan du eventuelt gøre, imens du rejser til de luksusomgivelser, hvor du skal læse. Så skal du bare følge planlægningen, når du når frem.Kommer du lidt foran i din planlægning, vil du bare have mere tid til belønning. Kommer du lidt bagud, så må du hanke op i dig selv og gøre lidt mere, før du belønner dig selv.